Företagsgåvor

Att vara sponsor till Stadsmissionen i Skellefteå är en viktig länk för oss till alla de som behöver en hjälpande hand i tillvaron. Som företagare kan ni ge en månatlig summa eller årsvis. Ert namn kommer att presenteras här på sidan.

 

Våra vänner

Vi möter ett stort stöd för Stadsmissionens verksamhet, vilket vi är otroligt tacksamma för! Utan det stödet från allmänhet och företag skulle vi aldrig klara det. Stadsmissionen är ju en icke-vinstbringande verksamhet.

Under året kommer det med jämna mellanrum in pengamedel från olika håll. Det är från företag, organisationer, privatpersoner, kollekter, insamlingar m m. Somliga bidrag är små, andra stora. Sammantaget är alla gåvor lika viktiga då vi arbetar med "många bäckar små-principen!
Och som sagt, utan dessa skulle vi aldrig klara vår verksamhet.

Jag vill på detta vis tacka för all hjälp då vi nu snart kan lägga vårt extremt jobbiga 2017 bakom oss och våga blicka framåt i nya lokaler i mars.
Stödet kommer dock alltjämt att behövas på samma sätt. Tänk på oss även framöver! Det behövs!
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!
Så, ett stort tack för 2017!

Jag vill speciellt rikta en tanke till de företag som gjort insamlingar av medel eller på annat sätt gett stöd för vårt arbete. 
I skrivandets stund har jag från vår kassör fått in en lista med gåvor, så det är med en speciell tacksamhet Stadsmissionen vill lyfta dessa företag och organisationer: 
Kågedalen Sång o Musik
Nordea bank, julgåva 
Handelsbanken, julgåva 
Mentorgruppen 
TR utposten i Lövånger 
Skellefteå Rotaryklubb 
Toremans db 
Ö Kågedalens Sång- Musikförening 
Serveringsgruppen i Byske församling 
Skelleftehamns Rotaryklubb 
Clive Russel 
Svea Exchange 75 års café

Jag vill också tacka för vårt fina samarbete med:
Willys
ICA Kvantum
ICA Supermarket Morön

Vårt tack är det enda vi har att ge. Så ta emot det och gläds över att ni gör livet lite lättare för många av våra utsatta vänner i Skellefteå!

Och ett gott nytt 2018 önskas till er alla!
Guds frid!

/Magnus