På stadsmissionen har jag alltid kunnat känna mig som hemma

Jag är en ung tjej som många gånger känt mig vilse & ensam i livet, med en jobbig bakgrund av situationer som skadat mig på olika sätt samt en missbrukarhistoria.
 
Sedan den dagen jag hittade stadsmissionen, med dess gemenskap och hjärtliga välkomnande har jag aldrig behövt känna mig ensam igen.
 
Personalen på stadsmissionen har varit ett enormt stort stöd för mig, både genom personliga kriser samt genom praktiska svårigheter. Likaså har de alltid förgyllt mina dagar när jag bara känt mig ensam och rastlös, varit i behov av sällskap eller behövt någonting att göra.
 
På stadsmissionen har jag alltid kunnat känna mig som hemma. Det har varit en "frizon" där alla individer har rätt till att vara sig själv, där olikheter ses som en styrka, något positivt. Där finns alltid någon att prata med, om allt mellan himmel och jord. Personalen finns alltid tillgänglig, för alla, vem man än är.
 
Vilken bakgrund man har i sitt bagage, hur man mår eller vilket humör man är på är ingenting som avgör om någon är mer eller mindre välkommen. Min upplevelse är att Stadsmissionen är en plats som står öppen för alla, där både personal och besökare delar tankar, känslor och glädje, visar välkomnande och hjälps åt för att stötta varandra.
 
Med detta vill jag tacka hela Stadsmissionen, med personal och besökanden för allt ni gjort för mig. Det betyder enormt mycket för mig.

 

Läs "Mitt andra hem"

Läs "En lycklig och glad beroende"